Allekirjoittaneeseen iski hullu sisustusinto. Ostin verhokangasta jsota äiti lupasi tehdä mulle verhot (violetit, pöllökuosi xD )
Lauantaina 1.9 käytiin IKEAssa murun, sen siskon ja anopin kanssa.
Meitsi sitten osti reippaana tyttönä kolmannen dvd-hyllyn, kun joku pässi ostaa tänne minun piskuiseen yksiööni hulluja määriä elokuvia. Lisäksi ostin uuden kirjahyllyn, koska päätin siirtää vanhan eteiseen ja hankkia siihen säilytyslaatikoita alusvaatteille, pipoille, huiveille ja sukille. Kirjat mahtu kirjahyllyyn just eikä melkein, ja jos oikeen tiukkaa tekee pokkareiden kanssa, niin niitä saa tungettua toiseen riviin edellisten päälle. Tämäkin siksi, koska joku hankkii tänne myös tuhottomia määriä kirjoja :'D 
Ei, minähän en tykkää elokuvista enkä varsinkaan kirjoista.
Lisäksi hankin uuden maton ^^
Sekä viidet kehykset... Nyt on sitten kehystettyjä julisteita niin pirunmoisesti pitkin seiniä. Naapuritkin rakasti minua kun hakattiin noita taulukoukkuja seiniin joskus kaheksan ja yheksän välissä illalla.

Täytyy jossain vaiheessa kattoa että hankkisko vielä pari uutta mattoa jossain vaiheessa, että saan eteisen maton vaihdettua ja laitettua toisen myös ton uuden viereen, kun se on ehkä pikkuisen pieni.

Lisäksi mun tarvis hankkia vielä säilytyslaatikoita sängyn alle. Niihin olis hyvä sijottaa virkkauslangat, sekä lakanat ja pyyhkeet, niin saisin vielä vaatekaappiinkin hieman lisää säilytystilaa :)

Laittelen kuvia tästä uudelleensisustetusta komerosta, kunhan saan räpsittyä ^^