Käytiin ton pienen karvakorvasen jätkän kanssa eläinlääkärissä eilen, kun se pöljä pieni eläin pissi mun kylppärin matot ja tietyn nurkan kylppäristä.
Noh, syyksi paljastui virtsakivet(/kiteet) joita sen pississä kuulemma oli paljon, ja niiden kuseminen kuulemma sattuu.

Itestä tuntuu nyt tosi pahalta, kun mitä enemmän mä luin niistä helvetin kiteistä, sitä nopeemmin iski tajuntaan että niitä on ollu tolla rassukalla jo aika kauan, ainakin sen perusteella mitä oireista luin.
Onneksi asia nyt selvis kuitenkin, Läpä on pari viikkoa antibioottikuurilla ja viis päivää kipulääkityksellä.
Tässä nyt sitten vaan taistellaan noiden lääkkeiden antamisen kanssa, en tiiä meneeks noista antibiooteista edes puolet alas tällä menolla... Kipulääke sentään on semmosta nestemäisehköä tahnaa minkä voi vaan ruutata ton suuhun.

Lääkityksen lisäksi eläinlääkäri suositteli jotain virtsakivien muodostumista ehkäsevää raksua, ihan perus markettien kissanruokaa ei kuulemma kannata antaa, kun ne kuulemma lisää virtsakivien muodostumisen riskiä...
Tilailinpa sitten tänään kokeiluun erilaisia kisujen merkkiruokia. Niitä ei tosin ole varaa syöttää ihan niin paljoa kuin märkäruokaa tähän asti, mutta toivottavasti laatu korvaa edes vähän määrää, ja noi uudet raksut myös kelpais...

Tämmöistä tällä kertaa...